Често задаваните въпроси

Каква е разликата между генеричните и оригиналните лекарства?

Генеричните лекарства са евтини аналози на оригиналите, които се различават само по липсата на патент (търговска марка). Генериците се създават от съществуваща рецепта и не преминават никакви тестове. Производителят инвестира средства само в самия производствен процес, като спестява други формалности. Генеричните лекарства не се различават по състав, форма на освобождаване, механизъм на действие или ниво на безопасност, поради което се считат за пълни копия на оригиналните.

Имате ли нужда от сексуално облекчение след употреба на виагра или други еректилни стимуланти?

Еректилните стимуланти не възбуждат. Това означава, че увеличаването на привличането към партньора не се случва в тялото, свързано със стимулирането на мозъка. Приемането на лекарствата е просто възможно и след определено време то просто ще изчезне, без значение дали сексуален акт или не, дали сте били възбудени или не. Говорейки за възбуда, мъжът трябва да се погрижи за себе си.

Мога ли да направя поверителна поръчка?

О, разбира се. Информацията за поръчката е известна само на управителя на склада и на вас. Всички таблетки нямат надпис върху опаковката и се изпращат в непрозрачна опаковка. По принцип, ако сте внимателни, дори съпругата ви не разпознава, че сте наш клиент.