Камагра Ефервесцентен (Kamagra Effervescent)

Kamagra Effervescent 100 mg

Камагра ефервесцентен е лекарствен продукт за мъже, който помага за преодоляване на сексуална импотентност с психогенна, физиологична или смесена форма. Когато сте сексуално възбудени, той увеличава активността на азотния оксид, който отпуска съдовите стени на кавернозното тяло на пениса. Въздейства на кръвообращението само в областта на слабините на мъжа, така че страничните ефекти са минимални.

Камагра е генерична версия на Виагра. Ако не разполагате с достатъчно средства, за да купувате редовно оригиналното лекарство, изберете генерични лекарства на атрактивна цена. Можете да закупите Kamagra Effervescent онлайн без рецепта.

 • Бързо начало на действие
 • Дълготраен ефект
Сигурна транзакция
Посетете връзките за сертификати на страницата на касата
Payment Methods

Камагра Ефервесцентен 100mg

Опаковка Цена Per Pill Спестявате Бонус
100mg x 14 табл.
96.1 лв.
6.86 лв. 0 лв. - Купете
100mg x 28 табл.
192.08 лв. / 169.12 лв.
6.04 лв. 22.96 лв. - Купете
100mg x 42 табл.
288.19 лв. / 228.97 лв.
5.45 лв. 59.22 лв. + 7 табл. Купете
100mg x 63 табл.
432.4 лв. / 320.26 лв.
5.08 лв. 112.14 лв. + 7 табл. Купете
100mg x 84 табл.
576.08 лв. / 377.84 лв.
4.5 лв. 198.24 лв. + 7 табл. Купете

Пример за плик
Поръчката ви ще бъде опакована надеждно и доставена в рамките на 24 часа. Ето как изглежда опаковката (действителни снимки на изпратения артикул). То е с размерите и вида на обикновено писмо (24x11x0,7 cm) и съдържанието му не липсва.
Метод на доставка
Експресна доставка
Време за доставка
4-7 дни
Цена
29.3 лв.
Международна доставка
Защита и безопасност
Дискретна опаковка
Гаранция за поверителност и анонимност
Доставката на вашата поръчка се извършва в рамките на 3 дни
100% гарантирана доставка.

За кого е предназначена Kamagra?

Kamagra Effervescent се предлага на таблетки, които се разтварят бързо във вода. Този начин на употреба ще бъде удобен за мъжете, които не могат да поглъщат цели таблетки. Разтворът на силденафил има приятен вкус. 

Силденафил се предписва на пациенти с импотентност като временно средство за лечение на симптомите им. Не е възможно еректилната дисфункция да се лекува напълно с инхибитори. В допълнение към силденафил се препоръчва да се използват и други лекарства, които се борят с основната причина за сексуалната импотентност. 

Каква е причината за този ефект?

Всяка таблетка от това лекарство съдържа силденафил. Фармацевтичната съставка взаимодейства с ензим, който увеличава притока на кръв към пениса. Петата фосфодиестераза отпуска гладката мускулатура на пениса, което води до ерекция на пениса. 

Ерекцията се постига чрез съвместното действие на лекарството с естественото сексуално желание. Активирането на веригата NO-cGMP е необходимо за освобождаването на азотен оксид. Този регулатор участва във вазодилатацията не само на пениса, но и на други човешки органи.

Предимствата на Kamagra пред оригиналната Viagra 

Генеричните лекарства, които притежават всички сертификати за качество, не се различават от оригиналните лекарства. Разликата между Камагра ефервесцентен и Виагра е във формата на освобождаване. Виаграта е твърда таблетка, която трябва да се измие с вода. Производителят на Kamagra предлага както твърди таблетки, така и дъвчащи се, разтварящи се таблетки или силденафил в течна форма. 

Как да приемате Kamagra Effervescent

Разтворете 1 таблетка Kamagra Effervescent в чаша вода. Можете да изпиете съдържанието след или преди хранене. Действа по-бързо на празен стомах. Вземете го 1 час преди секс, за да има време активната съставка да подейства. 

Инхибиторът на фосфодиестеразата ще оказва въздействие върху фосфодиестеразата в продължение на 5-6 часа след приложението. Няма отделна доза за възрастни хора. Ако сте на намалена доза силденафил поради аномалия в организма Ви, трябва да закупите друга форма на Камагра. Не е възможно таблетката да бъде разделена на няколко части.

На какво трябва да обърна внимание преди покупка?

Ако не сте използвали силденафил и други инхибитори дълго време, може да няма ефект при първия прием. Ако симптомите на еректилна дисфункция продължават, опитайте същата доза 24 часа по-късно. 

Не комбинирайте Камагра с Левитра (Варденафил), Виагра (Силденафил) или Сиалис (Тадалафил). Едновременната употреба на инхибитори на фосфодиестеразата от група 5 може да предизвика нежелани реакции.

Колко Kamagra Effervescent мога да пия на ден?

Максималната дневна доза на 1 таблетка Kamagra Effervescent е 100 mg. Ако сте в напреднала възраст и имате забавен метаболизъм, не е необходимо да увеличавате дозата. Ако няма ефект, увеличаването на дозата за пациента няма да реши проблема. Лекарството не предизвиква пристрастяване и поради това редовната му употреба е разрешена. 

Правила за приемане на алкохол, храна и хапчета

Разтварянето на Kamagra в напитки, съдържащи алкохол, е забранено. Малко количество алкохолни напитки в деня на приема на силденафил няма да повлияе на ефективността на лекарството. Ако преди приема на лекарството сте яли много мазни храни, лекарството ще започне да действа по-късно. Ако приемате лекарството редовно, избягвайте грейпфрут, който намалява способността на черния дроб да елиминира силденафил. Високата концентрация на активната съставка в кръвта причинява странични ефекти.

Други лекарства, като нитроглицерин за пациенти със стенокардия, могат да бъдат опасни, когато се приемат с това лекарство. Ако приемате лекарства, попитайте Вашия лекар дали можете да ги комбинирате със силденафил. 

Кои пациенти не трябва да приемат лекарството

Силденафил е противопоказан като част от лекарството:

 • жени;
 • на непълнолетни момчета;
 • По-възрастни мъже на възраст над 85 години.

Не шофирайте в деня, в който приемате това лекарство, ако имате проблеми с очите. Силденафил може да повлияе на Вашето шофиране, като предизвика нежелани реакции като замъглено или двойно виждане. 

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте претърпели инсулт или сърдечен удар. Силденафил може да е противопоказан при мъже с нарушено кръвосъсирване, хипертония, хипотония, вродена деформация на пениса и други аномалии.

Какви странични ефекти могат да възникнат?

Преди да закупите Kamagra Effervescent, проверете състава на лекарството, за да се уверите, че няма алергична реакция към някоя от съставките. Ако имате обрив по тялото си, въздържайте се от приема му. Възможно е да има и нежелани ефекти:

 • Мигрена.
 • Замайване.
 • Повръщане.
 • Изпускане на стомашен сок в устата.
 • Нестабилен сърдечен ритъм.
 • Апатия.
 • Високо или ниско кръвно налягане.
 • Слабост.
 • Червено лице.
 • Запушване на носа.

Тахикардия, аритмия, хипертония и хипотония след прием на Kamagra Effervescent показват сърдечно-съдови нарушения. 

Последици от предозиране със силденафил

1 опаковка Камагра Ефервесцентен съдържа 7 таблетки от 100 mg всяка. Клинично проучване с доброволци, които са приемали 800 mg силденафил, показва появата на нежелани реакции при предозиране. Свържете се с Вашия лекар и той ще Ви предпише подходящо терапевтично лечение. Вероятността от смърт при здрав мъж с еректилна дисфункция при предозиране със силденафил не е клинично доказана. 

Съхранение и срок на годност

Камагра ефервесцентен е годен за 3 години от датата на производство. Датата е посочена на опаковката, затова пазете оригиналната опаковка до края на употребата. Изхвърлете лекарството, ако то е било оставено в горещо помещение или на пряка слънчева светлина за дълго време. Съхранявайте лекарството на място, недостъпно за деца, с цел тяхната безопасност. 

Отказ от отговорност на онлайн аптеката

Аптеката е отговорна за предоставянето на сертифицирани лекарства на достъпна цена и при запазване на поверителността на клиентите. Клиентът е отговорен за правилната употреба на лекарството. Продава се без лекарско предписание.

 • Популярни продукти
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
5.31 лв. табл.
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
4.7 лв. табл.
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
5.39 лв. табл.